Kleine beurt in Schoonhoven

Bij Vakgarage De Wit Schoonhoven wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage De Wit Schoonhoven niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage De Wit Schoonhoven voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Schoonhoven altijd langs Vakgarage De Wit Schoonhoven om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Schoonhoven? Kom dan langs De Diamant in Schoonhoven (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragedewit-schoonhoven.nl of bel naar 0182-382871.

Contactgegevens

Vakgarage De Wit Schoonhoven
De Diamant
2871 RK Schoonhoven

tel.: 0182-382871
mail: info@vakgaragedewit-schoonhoven.nl